Η Εταιρεία μας

 

Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μας

 

Η εταιρεία Αγγέλου Α. Μιχαήλ δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης και των υδραυλικών εδώ και 30 χρόνια  με πίστη και υπομονή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της. Μέσω της συνεχούς ανάπτυξης των συνεργασιών της, αποτελεί έναν σταθερό συνεργάτη, με ευελιξία στην παροχή μεγάλου φάσματος προϊόντων, υπηρεσιών και γενικότερα λύσεων, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

 

Η πελατοκεντρική πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία έχει ως αποτέλεσμα τη σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών με επαγγελματίες και επιχειρήσεις του χώρου, αλλά και με ιδιώτες.

Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, καθώς και αξιόπιστων προϊόντων της εταιρείας, έχει ως στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των συνεργατών της.

 

Εκτός από τον εμπορικό τομέα , στον οποίο θα βρείτε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης αλλά και με επώνυμες ελληνικές εταιρείες, η εταιρεία έχει επεκταθεί τα τελευταία 20 χρόνια και στο βιοτεχνικό τομέα, με την κατασκευή προϊόντων αυτονομίας (όπως πίνακες και ηλεκτροβάνες για θέρμανση και ψύξη) και προϊόντων καύσης στερεών καυσίμων (όπως λέβητες ξύλου – pellet – βιομάζας, ενεργειακά τζάκια, κασέτες και αερόθερμα τζακιού, σόμπες).

 

Η εταιρεία, προκειμένου να καλύψει στο μέγιστο τους συνεργάτες της, παρέχει και υπηρεσίες, όπως μελέτη του χώρου για να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση στη θέρμανση ή την ύδρευση, αλλά και εγκαταστάσεις των προϊόντων που παράγει από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας.

Με γνώμονα πάντα την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων συνεχίζουμε με στέρεα βήματα και σεβασμό προς κάθε συνεργάτη.

 

logo amagelou new 320 x 90

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 από τον μηχανολόγο Αγγέλου Αβραάμ με τη μορφή ατομικής επιχείρησης υπό τη φίρμα THERMOSTAR. Από τότε η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης και της ύδρευσης συνάπτοντας συνεργασίες με μεγάλους οίκους της Ευρώπης αλλά και επώνυμες ελληνικές εταιρείες.

 

Το 1996 ιδρύθηκε το βιοτεχνικό κομμάτι της εταιρείας, όπου πλέον κατασκευάζονται προϊόντα αυτονομίας, όπως ηλεκτροβάνες και πίνακες αυτονομίας για ψύξη και θέρμανση, για κάθε περίπτωση. Λίγο αργότερα άρχισαν να κατασκευάζονται προϊόντα καύσης στερεών καυσίμων, όπως λέβητες ξύλου – pellet – βιομάζας, ενεργειακά τζάκια, αερόθερμα και κασέτες τζακιού, σόμπες ξύλου.

 

Το 2003 η επιχείρηση πραγματοποιεί επέκταση των αποθηκών της στη βιομηχανική περιοχή της Θήβας, στη θέση Ελεώνας, αυξάνοντας συνεχώς τις ποσότητες και την γκάμα των προϊόντων της. Τα τελευταία 4 χρόνια η εταιρεία εδρεύει στο 3ο χλμ Θηβών – Χαλκίδας, στη θέση Κουμέρκι. Εκεί βρίσκονται οι κεντρικές αποθήκες, τα γραφεία και η γραμμή παραγωγής της εταιρείας.

 

Από το 2015 η εταιρεία λειτουργεί υπό την επωνυμία Αγγέλου Α. Μιχαήλ, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση με πίστη και διάθεση για μακροχρόνιες συνεργασίες. Με γνώμονα πάντα την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων συνεχίζουμε με στέρεα βήματα και σεβασμό προς τους συνεργάτες μας. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία των πελατών μας και παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα των προϊόντων μας.

Γιατί να διαλέξετε εμάς:

Στόχοι

Στόχος μας είναι η συνεχής καλυτέρευση των προϊόντων μας, ώστε να προσαρμόζονται στις νέες κάθε φορά απαιτήσεις της κοινωνίας αλλά και να καλύπτουν στο μέγιστο τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Ποιότητα Υλικών

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των προϊόντων μας είναι όλα υψηλής ποιότητας, επιλεγμένα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απόδοση και ανθεκτικότητα.

Πιστοποίηση – Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις ώστε να εξασφαλίζεται στον πελάτη ότι πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζονται.

Υποστήριξη

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε από τα προϊόντα που παράγουμε.

Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης αλλά και με επώνυμες ελληνικές εταιρείες, προκειμένου να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.